هفتمین سالگرد تاسیس شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد تهران مرکزی

هفتمین سالگرد تاسیس شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد تهران مرکزی به اهتمام اعضا و مشاورین این شاخه و با حضور اعضای قدیمی و اساتید محترم دانشکده و IEEE بخش ایران روز یکشنبه 14 آذر ماه 95 در سالن اجتماعات استاد پاک سرشت دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

مشاور شاخه دانشجویی IEEE تهران مرکزی جناب آقای دکتر فرخی با بیان نکاتی درباره سازمان بین المللی IEEE از جمله فراملیتی بودن، مردم نهاد بودن آن و .... پرداختند. همچنین افزودند هدف از فعالیت های این موسسه، ارتقاء کلّیه فعالیت­های علمی در رشته های مختلف از جمله مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی پزشکی و موضوعاتی دیگر همچون فناوری نانو، حسابداری، اقتصاد و ... است.

این مراسم با سخنرانی جناب آقای دکتر شاه آبادی، رئیس سابق IEEE بخش ایران، ادامه یافت.ایشان در ابتدای سخنان خود تاریخچه ای مختصر درباره تاسیس سازمان بین المللی IEEE بیان نمودند و سپس به نکاتی درباره هدف این سازمان، شعار IEEE که همان " پیشبرد فناوری برای بشریت " است  و همچنین وظایف و فعالیت های بخش ایران اشاره نمودند.

در نهایت جناب آقای مهندس بابایی، هماهنگ کننده بخش طراحی مسابقات IEEEMadC ، به طور خاص به توضیح درباره مسابقه IEEEMadC و همچنین چگونگی شکل گیری این ایده و نحوه برگزاری و ماهیت آن پرداختند.

در پایان سرکار خانم مهندس عزیزی، وب مستر IEEE بخش ایران، از زحمات شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد تهران مرکزی تشکر و قدردانی نمودند.

سه شنبه 7 دى 1395  12:51:20

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 1 اسفند 1395  8:59:10